SJ-logo@2x

Full Body Training

Boks - en trapcombinaties

Wil je lekker in beweging zijn op je eigen niveau en tempo dan is de ‘’Full Body Training’’ de juiste les voor jou. Tijdens de les word je hele lichaam aan het werk gezet. Daarvoor gebruiken we verschillende boks – en trapcombinaties. Dit doen we bij elkaar op de bokshandschoenen, pads  of trapkussens. Ook gebruiken we de staande boks/trappalen vaak om lichamelijk contact te vermijden als dat nodig is. De ene keer werken we op techniek en de andere keer op kracht. Zo doen we ook verschillende combinaties en soms sparren we een rondje tegen elkaar. Natuurlijk zonder hoofdcontact en op een laag tempo zodat je kunt uitproberen wat je hebt geoefend. We boksen alleen tijdens het sparren en trappen niet. 

Kracht en COnditie

Natuurlijk mogen de kracht en conditie oefeningen niet ontbreken tijdens de Full Body Training. De kracht en conditie oefeningen doen we met en zonder materialen. Bij de conditie oefeningen gebruiken we bijvoorbeeld speedladers, steps, rekjes en hoepels. De conditionele oefeningen zijn altijd variërend. De ene keer op tijd en de andere keer op veel herhalingen. Bij de krachtoefeningen gebruiken we gewichtjes of ons eigen lichaamsgewicht. Met gewichtjes probeer je elke keer steeds iets zwaarder te trainen zover jouw lichaam dit toelaat. De materialen die we hiervoor gebruiken variëren tussen dumbells, kettlebels, barbells en veel meer.  Elke les is weer een andere les. De ene keer doen we een parcourtje met verschillende oefeningen deze werk je af op tijd of op herhalingen. De andere keer focussen we op cardio en de andere keer combineren we de boks en trapcombinaties met kracht oefeningen. Je doet bijvoorbeeld 10 squats met een kettlebel en daarna maak je 10 stoten en 20 trappen.

5x per week

Wij bieden deze les 5x per week aan voor iedereen vanaf 15 jaar. Je werkt altijd op je eigen niveau/tempo om zo je doelen te behalen. Zo blijft iedereen altijd lekker in beweging. Ook als je een blessure hebt en je wilt toch lekker in beweging zijn dan kan je deze les prima volgen. We zorgen dan voor alternatieven oefeningen waardoor je alsnog lekker in beweging kunt zijn. Zo hoef je dus nooit een training over te slaan mits de blessure en het lichaam dit toelaat.

GRATIS
PROEFLES

Wil jij ook meedoen?
Meld je hieronder aan.