SJ-logo@2x

Over ons

Historie

Taekwondo Amersfoort is officieel gestart op 1 oktober 2014 onder leiding van Soejon Pet en Giorgio Janmaat. Alleen gaat onze geschiedenis veel verder terug. Richard Lans de hoofdtrainer van Soejon Pet en Giorgio Janmaat gaf jaren lang les bij Boersma Sport. Helaas werd Boersma Sport verkocht en gingen wij naar een andere sportschool. Na een korte periode was dat toch niet wat we dachten dat het was en Richard Lans stopte met lesgeven. 

Soejon Pet was ondertussen les aan het geven bij Achmea Health Center (voorheen was dit Boersma Sport) en Giorgio ging trainen onder leiding van Soejon Pet. Toen werd aan Giorgio gevraagd of hij op 17 jarige leeftijd wou beginnen met lesgeven. Dit leek hem hartstikke leuk en is dit ook gaan doen.

Na een aantal jaar werd ook Achmea Health Center verkocht en vroeg Soejon aan Giorgio ‘’wat zullen wij doen? Verder gaan met jouw topsportcarrière of gaan we voor ons zelf beginnen’’? Dit was voor Giorgio geen moeilijke vraag hij wou immers altijd al een eigen taekwondo school en kon de leden (voornamelijk kinderen) niet zomaar loslaten ‘’waar moeten al deze kindjes dan naartoe’’? Zo gezegd zo gedaan, we begonnen met het zoeken naar gymzaaltjes. Toen we die eenmaal hadden gevonden konden we snel weer aan de slag met het geven van Taekwondolessen. 

Na 3 jaar stopte Soejon ook met Taekwondo Amersfoort en ging Giorgio alleen verder met het runnen van Taekwondo Amersfoort. Na 7 jaar les te hebben gegeven in gymzaaltjes was het tijd voor een volgende stap. Giorgio wou graag een eigen ruimte en heeft die toen gevonden op de van Randwijcklaan 8e in kruiskamp. Hij wilde altijd al van zijn hobby zijn werk maken. Nu geeft hij 7 dagen per week les en begeleid hij topsporters richting de Olympische Spelen. Helaas is het hem zelf niet gelukt om de Olympische Spelen te halen en zo probeert hij toch atleten die kant op te krijgen.

Ook geven wij nu les onder de naam ”Sportclub Janmaat” omdat wij nu niet meer alleen Taekwondo aanbieden, maar ook Full Body Training, Ladies Only en Personal Training. 

Wie zijn wij

DE TRAINERS BIJ JANMAAT

personal-trainer@2x

Giorgio Janmaat

EIGENAAR • TAEKWONDO • FULL BODY •  PERSONAL TRAINER

Ik ben geboren op 6 mei 1993 en doe al sinds mijn 8e jaar aan Taekwondo. Ik ben een ex topsporter taekwondo die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Ook ben ik zwarte band houder. Ik heb zelf nooit mijn Olympische droom kunnen waarmaken en nu probeer ik samen met mijn atleten die droom wel waar te maken. Daarnaast geniet ik enorm van de ontwikkelingen van mijn leden en creëer ik een unieke band met ieder van mijn leden. Lesgeven doe ik met enorm veel passie vandaar dat ik dit ook 7 dagen per week doe. 

personal-trainer@2x

Bodine Schoenmakers

EIGENAAR • TAEKWONDO • LADIES ONLY PERSONAL TRAINER

Ik ben geboren op 21 juni 1996 en doe al sinds mijn 4e jaar aan Taekwondo. Ik ben een topsportster lid van Team NL en heb de zwarte band. Ik heb de ambitie om op de Olympische Spelen goud te behalen. Daarvoor train ik nu 6 dagen in de week 2 keer per dag en vlieg ik ongeveer 2 keer per maand naar het buitenland om toernooien te vechten. Ik help graag mensen aan een betere leefstijl door middel van sportlessen, voedingsadviezen en ontspanningsmassages. Mijn beste sportprestaties zijn zilver en brons op de Europese Kampioenschappen en 12e op de wereldranglijst. 

personal-trainer@2x

Charaf El Yaagoubi

TRAINER •  TAEKWONDO •  FULL BODY •  PERSONAL TRAINER 

Ik ben geboren op 7 juli 2001 en doe al sinds mijn 7e jaar aan Taekwondo. Ik heb veel wedstrijden gevochten in binnen en buitenland. Voor school moest ik een stageplek vinden en die vond ik bij Taekwondo Amersfoort. Daarna ben ik nooit meer gestopt met lesgeven omdat ik dit enorm leuk vind. Ik hou zelf erg veel van een grapje maken en als ik de leden zo aan het lachen krijg tijdens het lesgeven krijg ik daar een voldaan gevoel van. Giorgio is vaak in het buitenland voor wedstrijden dus als hij er niet is neem ik ook al zijn lessen over. 

personal-trainer@2x

Samia Oulad Eddib

ASSISTENT TRAINER • TAEKWONDO •      LADIES ONLY

Ik ben geboren op 2 maart 2002 en doe sinds mijn 15e aan Taekwondo. Ik doe wedstrijden in binnen en buitenland. Na het meedoen aan een clinic vond ik Taekwondo zo leuk dat ik er gelijk op ben gegaan. Daarna ben ik het alleen maar meer leuk gaan vinden waardoor ik nu ook help tijdens de jeugdlessen. Daarnaast help ik Bodine ook bij de Ladies Only lessen en wanneer zij in het buitenland is voor toernooien geef ik de Ladies Only les zelfstandig. 

personal-trainer@2x

Sarah Uzun

ASSISTENT TRAINER • TAEKWONDO •

Ik ben geboren op 29 maart 2006 en doe al sinds mijn 6e jaar aan Taekwondo. Ik doe veel wedstrijden in binnen en buitenland op wereld niveau. Op sommige dagen train ik ook 2 keer per dag. Ook ben ik lid van de nationale selectie. Mijn ambitie is om goud te winnen op de Olympische Spelen. Ik help graag mee met lesgeven aan de jeugd

personal-trainer@2x

Lechano Juliana

ASSISTENT TRAINER • TAEKWONDO

Ik ben geboren op 21 april 2002 en doe sinds mijn 8e jaar aan Taekwondo. Ik heb wedstrijden gedaan in binnen en buitenland. Nu wil ik graag mijn ervaring die ik heb opgedaan delen met de jeugd. Ik vind het leuk om kinderen les te geven. Als ik kijk naar de ontwikkelingen die de kinderen meemaken kan ik daarvan genieten.