SJ-logo@2x

China GrandPrix G6 serie |||:

Giorgio Janmaat

25 oktober 2023

GP serie ||| wat een geweldige ervaring was de GrandPrix in China, Taiyuan. Helaas begon onze reis niet zoals gepland. We hadden meer dan 2 uur vertraging op Schiphol. Hierdoor mistte wij onze vlucht van Frankfurt (Duitsland) naar Beijing (China) en helaas ook onze vlucht van Beijing naar Taiyuan. Na een uurtje vliegen kwamen wij aan in Duitsland. Daar moesten wij nieuwe tickets boeken naar China. Na een vlucht van 11.5 uur kwamen wij aan in Beijing, hier moesten wij meer dan 10 uur op het vliegveld wachten op onze vlucht van Beijing naar Taiyuan. Gelukkig konden we op het vliegveld even in een hotel bijkomen. Uiteindelijk na een reis van in totaal 38 uur kwamen wij eindelijk aan in China.

Door de gemiste vluchten mistte Giorgio de registratie en de Head Of Team meeting. De volgende dag was gelijk alweer de weging en de dag daarna Bodine haar vechtdag. Bodine kwam wederom op rank 15 binnen en moest weer tegen de nummer 15 uit de poule. Dit keer moest ze tegen Zuid-Korea. De Zuid-Korea is oud Wereld en meervoudig GrandPrix kampioen. Helaas verloren we de eerste wedstrijd van Korea na een spannende partij waarbij de uitslag 3-2 en 2-1 was. Uiteindelijk behaalde de Zuid-Koreaanse brons tijdens de GrandPrix. Na ons versloeg zij ook de GOAT van Taekwondo Jade Jones en daarna ook nog een goede speelster uit Kroatië.

Wij zijn erg trots op Bodine dat zij in staat is om met de beste 32 atleten van haar gewicht te mogen vechten. Elke GrandPrix weer bewijst Bodine dat ze bij de beste sporters van haar gewicht hoort.

Dit jaar tijdens alle 3 de GrandPrixs was Bodine de enigste Nederlandse sporter die heeft deelgenomen aan deze GP serie.

VOORGESTELDE ARTIKELEN