SJ-logo@2x

GrandPrix G6 Parijs:

Giorgio Janmaat

25 oktober 2023

3 dagen na het EK in Tallinn, Estland zijn Bodine en Giorgio alweer onderweg naar de GrandPrix in Parijs. Na een auto rit van ongeveer 5 uurtjes kwamen zij aan in Parijs. Giorgio had in de middag de Head of Team meeting en de volgende dag mocht Bodine wegen. Tijdens dit evenement mogen alleen de beste 32 vanuit heel de wereld meedoen op uitnodiging van de World Taekwondo. Je vecht dus samen met alle Olympische, Wereld en Continentale kampioenen! Al een hele prestatie op zich.

Bodine kwam als nummer 18 in de poule tegen de nummer 15.

In de eerste ronde moest Bodine tegen een dame uit Amerika die recentelijk nog brons heeft gehaald op de GrandPrix in Rome en goud heeft gehaald op Korea Open. Na 2 spannende rondes verloor Bodine helaas in de laatste paar seconde de wedstrijd. Jammer van het resultaat, maar super trots op de prestatie die Bodine heeft geleverd tijdens dit grote evenement.

Na het toernooi zijn Bodine en Giorgio nog even Parijs ingegaan en naar de Eifeltoren geweest. Daarna keerde zij weer terug naar huis.

Volgende toernooi is Polen Open!

VOORGESTELDE ARTIKELEN

GrandPrix G6 Parijs:

3 dagen na het EK in Tallinn, Estland zijn Bodine en Giorgio alweer onderweg naar de GrandPrix in Parijs. Na een auto rit van ongeveer

lees verder »